2016-06-20 23:56:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Legyen laza és vidám

Napi horoszkóp június 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai estét töltse baráti társaságban, és nap közben is mosolyogjon többet a kollégáira, a feletteseire. Sokan hálásak lehetnek azért a kellemes légkörért, amit ön teremt maga körül. A párját is lepje meg valamilyen aprósággal, jól fog esni neki a figyelmessége!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Remek hangulatban ébred. Ha intrikák folynak a munkahelyén, akkor ma ön lehet az, aki az ellentéteket elsimítja, aki a békét hozza. Mindenki hálás lesz önnek ezért! Egy különösen találékony megoldással a főnökei elismerését is kivívja.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma könnyen tud összpontosítani, és pontosan tudja, hogy mit akar elérni. Saját elhatározásából megy az útján, ne hagyja magát megtéveszteni. Este váratlan látogatója érkezik, nagy örömet fog okozni önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nem hiányzik önből a küzdőszellem, de tudnia kell, hogy a nyílt csatározásoktól jobb távol tartania magát. Ha konfliktusa támad valakivel, keresse inkább a kompromisszumos megoldást, úgy jobban jár!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében áll. Bármit is szeretne a közeljövőben, ma kezdjen bele a megvalósításába, mert most több bolygó is segíti a munkában. Csak nyerni tud! Kap egy értékes tippet is, ami sokat segíthet az előrejutásban.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Lazán és vidáman töltheti ezt a napot. Úgy érzi majd, mintha szárnyakat kapott volna. Egy konkurenséről, vetélytársáról kiderülhet, hogy erősebb, mint gondolta volna. Ha ügyes, inkább szövetségessé teszi őt, ahelyett, hogy legyőzni próbálná…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Minden, amit ma cselekszik, a közeli jövőben beérik, a munka könnyedén megy, az alkotás jól sikerül. Ne fecsérelje az idejét veszekedésre, koncentráljon a feladataira, mert most nagy lépéseket tehet előre!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön remek barát, és most lesz alkalma megmutatni ezt. Egy önhöz közel álló személy a segítségét kéri. Tartson azonban mértéket: ne várjon el túl sokat, és ne ígérjen olyat, amit nem tud betartani!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma az emberi kapcsolatai kerülnek a középpontba. Ráébredhet arra, hogy felül kellene vizsgálnia bizonyos barátságait, mert egyesek túlságosan is a kihasználják a segítőkészségét. Most az őszinteség a célravezető!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A napi rutin most különösen fárasztja. Kedve támadhat, hogy végre valami másban is kipróbálja magát. Ha nem tudja, hogy mi is lehet az, akkor találkozzon ma este egy barátjával. Remek ötlete lehet az ön számára.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A munkahelyén feszült lehet a légkör mostanában. Ne vegyen magára minden rossz szót! Ha nagyvonalúan elsiklik a félresikerült megjegyzések fölött, akkor megnyerheti valaki rokonszenvét!

Halak: II. 19. - III. 20.
Általános a zűrzavar, és a stressz végighúzódik az egész napon. Ismételten kizökkentik a ritmusából, nem tud koncentrálni a munkájára. Megszolgálta, hogy este kapjon egy kis kényeztetést, készítsenek a párjával közösen egy finom vacsorát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: